Una avaria a la xarxa elètrica va deixar sense llum 2.600 abonats així com part de l'enllumenat públic del centre i els afores de Figueres aquest dilluns, segons va confirmar Endesa. L'apagada va afectar tant l'interior dels habitatges com semàfors i enllumenat públic. Tècnics de la companyia es van desplaçar a la zona per localitzar el focus de la incidència. El tall es va produir entorn a dos quarts de set del vespre.

El tall de llum va afectar el sector de la plaça del Gra, el barri de l'estació, plaça Catalunya, Marca de l'Ham i Vilatenim, segons va informar l'Ajuntament, a qui Endesa va comunicar la previsió de resoldre l'avaria pels volts de dos quarts de deu de la nit.

Diumenge, també es van registrar talls de llum per la mateixa zona.

Els tècnics de la companyia van anar reduint l'abast de l'avaria i una hora després, a dos quarts de vuit del vespre, els afectats eren 1.100 abonats, segons va informar Endesa. A les vuit del vespre, ja n'eren 220.

Un supermercat de la Marca de l'Ham, sense llum.

Els talls de llum al centre de Figueres no són nous, i és que els carrers s'han quedat en nombroses ocasions a les fosques.