L'Ajuntament de Roses ha convocat els rosincs i rosinques aquest dimecres, 23 d'octubre, a la sessió del Fòrum Ciutadà de Priorització, a les 19.30 hores a Ca l'Anita. La convocatòria és per triar els projectes presentats per la ciutadania als Pressupostos Participatius 2020 que passaran a la darrera fase de votació popular.

Els serveis tècnics de l'Ajuntament han treballat durant les darreres setmanes en la valoració tècnica dels 383 projectes presentats en la fase de recollida de propostes dels Pressupostos Participatius de Roses per a l'exercici 2020. Al llarg d'aquest procés, s'han estudiat quines de les propostes reuneixen els requisits necessaris per ser considerades vàlides (ser efectivament inversions i de competència municipal, viables tècnicament i econòmica, etc), i poden per tant ser triades com a finalistes.

La decisió tornarà a recaure sobre els veïns i veïnes de Roses que vulguin participar en el Fòrum del proper dimecres, d'accés lliure, i on seran seleccionats els projectes que se sotmetran a votació popular en la fase final, que es preveu tingui lloc entre el 3 i el 18 de desembre, i on podran votar totes les persones empadronades a Roses majors de 16 anys.