Els CDR han fet circular un comunicat en què informen sobre les mesures que cal prendre en cas de «repressió policial». En cas d'identificació, s'aconsella no donar cap dada que no consti al DNI; no donar correus electrònics, ni telèfons ni altres dades; no portar al damunt informació que us pugui comprometre ni a tu ni a altres persones.

Pel que fa en cas de detenció, els CDR informen que aquelles persones que no tinguin advocat o que no vulguin un lletrat del propi CDR han de marcar la casella d'advocat d'ofici. Des dels comitès també es recomana no declarar ni establir cap diàleg amb la policia sense la presència d'un advocat. Entre d'altres consells, es diu que cal apagar el mòbil i tots els altres dispositius digitals amb informació personal, com correus, xats, documents€ També es recomana no signar cap document, no acceptar que us facin proves d'ADN; no tocar res; no posar-se cap peça de roba i no deixar que us facin fotos en tatuatges o altres marques.

Així mateix, es facilita un número de telèfon "antirepre" i d'assessorament legal per si algú necessita suport legal 633539674. També s'exposen els drets de les persones que es trobin en una situació de detenció. Són aquests: "Tens dret a ser informat dels motius de manera clara i precisa; tens dret a una visita mèdica sense presència policial, que deixi constància del teu estat físic; tens dret a comunicar que t'han detingut a la persona que vulguis, i indicar en quina comissaria et trobes i en quin estat".