20 de octubre de 2019
20.10.2019
Figueres

Un miler de persones es manifesta a Figueres per la llibertat dels presos polítics

La marxa ha sortit de la Rambla i ha tallat temporalment el trànsit de l'avinguda Dalí

20.10.2019 | 18:37

Aquest diumenge a la tarda, Figueres ha tornat a ser l'escenari d'una manifestació a favor de la llibertat dels presos polítics i en contra de la sentència del Tribunal Suprem pel judici de l'1-0. Els manifestants, de totes les edats, han sortit de la Rambla a dos quarts de cinc de la tarda per seguir un itinerari que els ha portat per la plaça de la Palmera, el carrer Ample i el carrer Peralada fins a la plaça de l'Ajuntament.

Des d'allà han travessat el carrer Pep Ventura cridant "fora les forces d'ocupació" davant de la comissaria de la Policia Nacional. Des d'allà han entrat a l'avinguda Salvador Dalí, tallant temporalment la circulació de vehicles fins a la rotonda de l'avinguda Montserrat. La Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra han fet un seguiment discret i de regulació de la circulació per a evitar incidents. Els manifestants han enfilat el carrer Nou per tornar a expressar el seu rebuig a les forces de seguretat espanyoles davant de la caserna de la Guàrdia Civil.

Durant tot el trajecte hi ha hagut càntics independentistes. La manifestació s'ha anat engruixint a mesura que avançava.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent