Unes 200 persones, convocades pels CDR, tallen des de primera hora del matí l'AP-7 a Medinyà (Gironès) en motiu de la vaga general. Els manifestants han muntat barricades amb pneumàtics i branques cremant a les dues bandes de la carretera i han tret una tanca de l'autopista per impedir el pas de vehicles. En direcció nord i sud han quedat atrapats desenes de camions i vehicles. Durant una estona, una trentena de tractors també han tallat en aquesta mateixa població l'N-II. Poc després de les deu, però, els combois han començat la marxa per unir-se a la manifestació de les onze del matí a Girona.

Desenes de persones tallen des de les set del matí l'autopista al seu pas per Medinyà. Els congregats, convocats pels CDR en motiu de la vaga general, han accedit a la via per un camp i han arrencat una tanca. En tots dos sentits del ferm, han muntat barricades amb pneumàtics, arbres i fustes, que han encès per evitar el pas de vehicles.

La situació ha provocat un important col·lapse a l'N-II, que s'ha sumat a la trentena de tractors que durant unes hores han tallat en trànsit en aquesta via. Cap a les deu, han reprès la marxa per unir-se a la manifestació de Girona.

L'obertura ha durat poc perquè cap a les onze del matí un centenar de persones -algunes de les quals provinents del tall de l'autopista- han tallat l'N-II. Justs abans s'han produït alguns retrets entre els manifestants i dos camioners que han intentat saltar-se el col·lapse passant avançant pel carril contrari.

La jornada té un caire festiu. Alguns dels congregats juguen a futbol, posen música i duen estelades penjades. També van carregats amb fortes provisions i aigua amb la intenció de passar, almenys, el matí a la carretera.