17 de octubre de 2019
17.10.2019
Roses

Arriba la Trobada de Jocs Matemàtics a Roses

Es celebrarà dissabte i serà gratuïta

17.10.2019 | 13:58
Amb aquesta activitat s'inicia l'edició 2019-2020 del Programa Aprenem Jugant, un projecte que ofereix espais d'aprenentatge dinàmics i divertits, amb els quals es vol donar resposta a la curiositat d'infants i joves. Concretament, la Trobada de Jocs Matemàtiques del proper dissabte està adreçada a nens i joves entre els 4 i els 16 anys a Roses. Al llarg del dia, es permet l'entrada en qualsevol moment de l'horari d'obertura, ja que no cal inscripció prèvia. Els infants nascuts a partir de l'any 2010 poden assistir-hi sols, mentre que els més petits han de fer-ho acompanyats.
 
El programa Aprenem Jugant compta cada any amb una excel·lent acollida i participació, atesa la diversitat i dinamisme dels tallers que ofereix, els quals es basen en els interessos manifestats pels propis alumnes. Totes les activitats són dinamitzades per professionals, entitats o empreses especialitzades en cadascuna de les matèries i es divideixen en funció de les franges d'edat, atenent les característiques i necessitats de cada grup.
 
Enguany, s'han programat Tallers d'exploració lunar; robòtica; circuits electrònics amb materials tèxtils, plastilina o paper; programació d'apps, d'animacions i de videojocs; creació d'autòmats; màgia i joc trígonos.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent