17 de octubre de 2019
17.10.2019
Agullana / La Vajol

La trobada al coll de Manrella recorda el president Lluís Companys des de fa 41 anys

Els parlaments són a càrrec del documentalista Jack Gou; l'historiador Alfons Romero, i el director del MUME, Alfons Quera

17.10.2019 | 07:51
El monument dedicat a Lluís Companys al Coll de Manrella.

La Trobada al Coll de Manrella, a la Vajol i Agullana, compleix, aquest 20 d'octubre, 41 anys homenatjant el president Lluís Companys. Un any més, desenes de persones es reuniran al peu del monument dedicat al president màrtir per assegurar-se que la història no cau en l'oblit.

Els actes comencen a les 12 del migdia, amb l'arribada de la flama de la llibertat; els alcaldes de la zona s'encarreguen de donar la benvinguda a tots els assistents i es procedeix al lliurament del Guardó Memorial Coll de Manrella. En aquesta edició, els parlaments, al peu del monument, són a càrrec de Jack Gou, director del curtmetratge Demà tindrem sort; l'historiador Alfons Romero, i el director del Museu Memorial de l'Exili (MUME), Alfons Quera. També s'espera la presència de representants polítics de la comarca.

Dinar popular i música en viu

El programa d'actes inclou un dinar popular i hi haurà música en viu a càrrec de Tomàs Fletxa. Per al dinar, l'organització demana que es faci una reserva prèvia al número de telèfon 972 535 561 o bé per correu electrònic a colldemanrella@gmai.com.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent