El Club Nàutic l'Escala ha participat al Saló Nàutic de Barcelona 2019 amb la voluntat d'acostar-se als amants del mar des de la ciutat comtal i donar a conèixer les principals activitats i serveis portuaris de la temporada 2019-20. El port esportiu de l'Escala hi ha estat present des de l'estand de l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (D481) situat al Moll de la Fusta. La fira ha tingut lloc entre els dies 9 i 13 d'octubre i ha permès, també, posar-se al dia de les novetats i tendències del sector.

Narcís Carreras, president CN L'Escala

Narcís Carreras, president CN L'Escala

Forfait Anual 2020

El Saló Nàutic de Barcelona és l'estrena de la temporada 2020 del Club i aquest any va servir de plataforma per fer arribar als usuaris la millor proposta per gaudir del mar a la Costa Brava des de l'Escala i el mar d'Empúries, el Forfait Anual 2020. Aquesta oferta permet gaudir de l'amarrador i de tots els serveis portuaris del Club amb un important descompte sobre la tarifa diària o mensual de lloguer. A més, enguany, el Club ofereix un 5% de reducció adicional si és la primera vegada que es contracta aquest Forfait si la reserva es fa abans del 30 de novembre.

Reconeixement a l'Esport Blau Escolar

A més, durant aquests dies, el Club ha participat activament en diversos actes dels que han tingut lloc en el marc del Saló Nàutic de Barcelona. És el cas de l'entrega de diplomes i banderes del programa Esport Blau Escolar 2018-19, una iniciativa que combina educació i esport proposant una activitat de formació poliesportiva en l'esport de la vela integrada en l'assignatura d'Educació Física de cinquè de primària.

Xavi López, director esportiu del Club Nàutic l'Escala, recollia els reconeixements atorgats al Club, a l'Ajuntament de l'Escala i als CEIP's Empúries i Esculapi del municipi. El compromís de les quatre parts amb la inclusió de l'esport de la vela al programa educatiu de les escoles és ferm i un dels de major trajectòria del territori català.

A l'acte hi assistien, també, representants de la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física, la Federació Catalana de Vela, la Unió dels Consells Esportius de Catalunya i el Departament d'Educació, entitats impulsores de la iniciativa.

Ruta de la Tramuntana 2020

Un altre dels esdeveniments on el Club va prendre protagonisme va ser la presentació de la Ruta de la Tramuntana 2020. L'acte va tenir lloc el dijous 10 d'octubre a l'Espai del Mar juntament amb la presentació de la resta de regates que conformen el Circuit d'Alçada ANAM. Gerard Marín, comodor del Club, i Xavi López, director esportiu, van participar en aquesta trobada, que va donar a conèixer els primers detalls de l'edició 2020 de la competició.

La propera Ruta de la Tramutana tindrà lloc els dies 3 i 4 de juliol amb sortida des del Club Nàutic Balís i arribada al Club Nàutic l'Escala. Aquesta edició serà la novena en què el recorregut de la cita finalitza a l'Escala.