La Setmana Bio per l'alimentació ecològica arriba a la comarca, amb quatre opcions per poder-ne gaudir. A través d'aquest esdeveniment anual, que se celebra del 19 al 27 d'octubre, s'organitzen activitats per tot el territori català, amb l'objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques, que cada vegada està més en auge. El programa d'activitats és molt variat, i la seva proposta i organització va a càrrec de qualsevol persona o entitat interessada en aquest objectiu, i en donar a conèixer les seves activitats i productes. Arreu de Catalunya s'organitzen més de 250 activitats, que estan agrupades en cinc famílies diferents: les visites a operadors ecològics, les activitats comercials, les de divulgació, les gastronòmiques i les que es fan a l'escola.

De la comarca de l'Alt Empordà, enguany hi participen dues empreses, un consistori i un comerç, amb les següents activitats: el Mar Marcè - Làctics Peralada, de Siurana d'Empordà, que organitza una visita a les seves instal·lacions i un taller de recuit amb llet d'ovella ripollesa que es convertirà en mató. També hi ha l'opció que ofereix Bio Bosch, de Sant Pere Pescador, que consisteix a fer una visita a la finca de Les Goles, situada dins l'espai dels Aiguamolls de l'Empordà, i l'apreciació de les diferències entre les varietats de poma ecològica Golden, Gala i Granny Smith.

En la Setmana Bio també hi participen l'Ajuntament de Navata, amb l'organització de la seva setena edició de l'EcoFira; i el NANA Biosupermercat, de Figueres, que oferirà tot un seguit de promocions i ofertes exclusives en els seus productes.