11 de octubre de 2019
11.10.2019
Roses

L'Ajuntament de Roses obre una convocatòria per contractar sis joves en pràctiques

Els perfils són quatre auxiliars administratius, un tècnic d'arxiu i un dinamitzador a la Biblioteca

11.10.2019 | 09:52
La convocatòria és de l'Ajuntament de Roses

El Servei d'Ocupació de Catalunya ha atorgat una subvenció a l'Ajuntament de Roses per contractar a 6 joves en pràctiques amb formació. Els perfils sol·licitats són 4 auxiliars administratius/ves que treballaran a les àrees de Turisme, Urbanisme, Tresoreria i Promoció Econòmica, 1 tècnic/a d'arxiu a l'Arxiu Municipal i un dinamitzador/a a la Biblioteca. Les sol·licituds es poden presentar fins al dia 16 octubre, mentre que la data d'incorporació prevista és el 31 d'octubre.

Els requisits per participar en el procés de selecció són estar inscrit en el programa de garantia juvenil i també com a demandant d'ocupació a l'Oficina de Treball de la Generalitat, no haver participat en el programa de Joves en pràctiques dels anys 2017 o 2018 i haver obtingut la titulació requerida entre el 2015 i 2019.

Pel que fa a les titulacions necessàries per a cada vacant, es requereix la titulació del Cicle formatiu de Grau Mitjà en gestió administrativa per a les places d'auxiliar administratiu, del Grau en Història, Arxivística, Documentació o disciplines similars per a la de tècnic d'arxiu, i el Grau en Educació Infantil o Primària o similar, Grau en Informació i Documentació o Grau en Educació Social, per a la plaça de dinamitzador/a de la Biblioteca.

Els joves que compleixin aquests requisits i estiguin interessats en participar en el procés de selecció s'han d'adreçar a l'Oficina de Treball de Figueres, situada al carrer Anicet de Pagès, 10 abans, fins al dia 16 d'octubre de 2019.

Aquest programa està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya - Generalitat de CAtalunya- i el Fons Social Europeu a través de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent