La rosinca Maria Muñoz, que pateix càncer, ha aixecat una campanya a través de les xarxes socials en la qual demana ajuda per finançar una operació que podria salvar-li la vida.

A través de la pàgina web Gofundme, la rosinca explica amb detall la seva malaltia i situació personal. Pel que explica, viu amb el seu company i el seu fill de tres anys, i li van diagnosticar un tumor al pàncrees el dia 15 de maig. Vint dies després d'operar-la, li van detectar metàstasi a la cavitat abdominal. Va ser llavors quan l'Hospital Josep Trueta de Girona li va explicar que el tipus de càncer que té no es tracta en hospitals públics, i que té una esperança de vida d'un any.

Buscant una segona opinió, Maria Muñoz va trobar un metge privat a una clínica de Barcelona que li ofereix un tractament que podria salvar-li la vida. Pel que sembla, la tècnica és molt innovadora, ja que només fa dos anys que s'utilitza. El tractament, però, té un cost de 40.000 euros.

A conseqüència de l'elevat cost de la intervenció, la rosinca fa una crida a la solidaritat. A través de la seva pàgina web, tothom qui ho vulgui pot fer aportacions econòmiques per ajudar-la a fer front als costos de l'operació.

En el moment de publicació d'aquesta notícia, Muñoz feia cinc dies que havia activat la campanya, i ja havia aconseguit 13.910 euros.