07 de octubre de 2019
07.10.2019
Roses

«Roses a peu, la descoberta del territori» presenta sis excursions de senderisme

La iniciativa ofereix conèixer l'entorn natural i patrimonial de mans de guies oficials del Parc del Cap de Creus

07.10.2019 | 17:48
La primera excursió tindrà lloc el 19 d'octubre.

L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Roses posa en marxa la segona edició de l'activitat de senderisme "Roses a peu", que ofereix la possibilitat de conèixer l'entorn natural i patrimonial de la vila de mans de guies oficials del Parc Natural del Cap de Creus. El programa, que s'inicia el 19 d'octubre amb la proposta d'un recorregut pel camí de ronda fins a Cala Montjoi, inclourà un total de sis visites fins al mes de març de 2020. Les inscripcions són gratuïtes i es poden realitzar a inscripcions.roses.cat, o bé presencialment al SAC de l'Ajuntament

Turisme de Roses repeteix experiència després de l'èxit de participació assolit el passat any amb aquesta proposta de senderisme, que permet conèixer sobre el terreny l'entorn natural, històric i cultural de Roses, tot gaudint d'increïbles vistes i d'un entorn immillorable.

Aquest és el programa d'excursions per a la present edició: El camí de ronda fins a Cala Montjoi (19 d'octubre), Panoràmica des del castell de Bufalanya (30 de novembre), Camins d'antuvi fins al punt més alt del Mas Fumats (14 de desembre), Ruta megalítica i entre vinyes (18 de gener), De Llop a Norfeu (15 de febrer) i l'excursió entre Cadaqués i Montjoi titulada de Dalí a El Bulli (28 de març).

La durada dels recorreguts oscil·la entre les 4 i les 5.30 hores i tenen diferents graus de dificultat. Les activitats són gratuïtes i només cal que els participants presentin, el dia de la sortida, el comprovant d'inscripció, a més de dur calçat còmode, bastons i aigua.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent