03 de octubre de 2019
03.10.2019
Vilafant

Esquerra Republicana de Vilafant proposa millores per impulsar l'activitat econòmica al carrer Santa Llogaia

L'aposta forma part de les iniciatives que els republicans plantegen per presentar i aconseguir subvencions al PUOSC 2020_2024

03.10.2019 | 11:37

Esquerra Republicana de Vilafant aposta per millorar les infraestructures destinades a impulsar l'activitat econòmica al tram comercial del carrer Santa Llogaia. Aquesta és una de les propostes que els republicans han posat a sobre la taula per tal de portar presentar projectes al PUOSC 2020-2024 i aconseguir les subvencions necessàries per poder-los impulsar.

Durant les darreres setmanes els republicans han estudiat diverses propostes valorant les bases de la convocatòria i entres elles hi ha la de l'adequació del tram comercial del carrer Santa Llogaia, millorant-ne els serveis públics i executant actuacions de millorar de les infraestructures del vial.

El portaveu del grup municipal d'ERC Vilafant, Sergi Palomeras, explica que "el conjunt de propostes que presentem han estat valorades i creiem que, en diversos àmbits, afecten eixos estratègics del municipi".

En aquesta línia, a banda de la proposta centrada en el carrer Santa Llogaia, Palomeras defensa "adequar l'entorn i el carrer del Rec Susanna per minimitzar i prevenir els riscos naturals que es pateixen i poden patir a la zona".

D'altra banda, des d'ERC Vilafant també s'aposta per millorar la connectivitat tecnològica al voltant del pavelló poliesportiu Joel González, implantant noves xarxes de WiFi públiques.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent