Des del 5 de juliol fins al 1 de setembre, el Llançà Bus va circular pel municipi de Llançà amb l'objectiu de facilitar l'accés dels visitants i residents llançanencs a les nostres platges i els desplaçaments entre el Port i la Vila. Aquesta ha estat la quinzena temporada que el Llançà Bus està en funcionament. Val a dir que durant aquest estiu la participació ha estat excel·lent amb una mitjana de 100 usuaris al día, augmentant en un 15% els usuaris de l'estiu 2018.

El preu del viatge era d'1€ amb gratuïtat pels nens fins als 12 anys i els majors de 65 anys. Tant a l'autobús com a l'oficina de turisme es podien adquirir abonaments de 14 viatges per 10€.

El recorregut del bus tenia un total de 9 km amb sortida cada hora des de l'oficina de turisme. L'horari de funcionament era de 10h a 14h i de 16h a 19h. Les seves principals parades han estat: Oficina de Turisme, Estació de tren, la Plaça de la Vila, el CAP, la Platja de la Farella, la Platja del Cau del Llop, El Port de Llançà , la Platja de Grifeu i Cap Ras.

Novetat 2019

La principal novetat 2019 és el servei de transfer directe entre La Vila i El Port de Llançà cada hora per així millorar la connexió entre els principals nuclis del municipi. La valoració d'aquesta prova pilot ha estat positiva i es mantindrà per la propera temporada 2020.