Els 18 comerciants que exposaven els seus productes a la Riba Market Night de l'Escala ja han desmuntat la seva parada. El mercat nocturn de la Riba, que enguany es va iniciar el passat 19 de juny, s'ha celebrat cada dimecres de set de la tarda a dotze del vespre fins al 28 d'agost, quan es va posar el punt i final.

Al llarg del passeig es podien trobar peces de roba, bijuteria, productes d'artesania o fins i tot paquets d'infusions i snacks garrapinyats. La novetat d'enguany és que l'Ajuntament va proporcionar els estants als paradistes, per tal d'homogeneïtzar la imatge.

La seva segona edició del mercat s'ha tancat amb una valoració molt positiva. «Enguany s'hi ha vist força gent. Estem contents que el temps no hagi jugat cap mala passada, i també per veure que les persones que s'hi passejaven acabaven visitant el nucli antic i els comerços locals de la zona», diu Marta Rodeja, regidora de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de l'Escala.

Des del consistori expliquen que el mercat es va crear després de la reforma del passeig Marítim, amb la voluntat de dinamitzar l'espai de la Riba. «El lloc, obert i ampli, era ideal per crear un Market estètic, elegant i sofisticat», diu la regidora.