19 de agost de 2019
19.08.2019
Roses

Ciutadans demana més policies per a combatre el «top manta» a Roses

El diputat Jean Castel reclama també un pla sociolaboral per a les persones «explotades per les organitzacions criminals»

19.08.2019 | 12:47
Parades de venda al passeig de Roses.

El diputat de Ciutadans (Cs) per Girona al Parlament de Catalunya, Jean Castel, ha presentat una proposta de resolució parlamentària per a reclamar un paquet de mesures urgents que permetin eradicar la venda il·legal a l'espai públic de Roses. Entre aquestes, ha sol·licitat "un increment d'efectius policials per a posar fi a la delinqüència organitzada i el top manta davant les pràctiques il·lícites i nocives per al comerç que estan tenint lloc a la població. Al mateix temps, l'increment d'efectius permetrà garantir la seguretat ciutadana", segons explica Ciutadans en un comunicat.

Entre les mesures contemplades en la proposta de resolució parlamentària, el diputat liberal també ha fixat la necessitat de realitzar, en el termini de tres mesos, un pla sociolaboral per a les persones vulnerables que són "explotades per les organitzacions criminals que es lucren amb la venda il·legal".

Al costat d'això, Castel ha reivindicat també la necessitat de cooperació i col·laboració de totes les administracions i forces de seguretat de l'Estat per a detectar i perseguir aquestes pràctiques il·legals que estan generant problemes de seguretat a Roses.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent