18 de agost de 2019
18.08.2019
La Jonquera

Cap de setmana amb importants retencions de trÓnsit a l'AP-7 i l'N-II a la Jonquera

Els conductors han hagut de fer llargues cues, sobretot per anar cap a Franša

18.08.2019 | 09:15
Els vehicles aturats a l'AP-7 a la Jonquera cap a Franša.

Paciència i temps és el que han necessitats molts conductors i conductores que aquest cap de setmana han circulat per alguns carreteres de l'Alt Empordà, especialment en el tram de l'AP-7 que enllaça la Jonquera amb França. Les retencions han estat quilomètriques amb els tres carrils aturats durant moltes estones. A més d'haver-hi un volum de vehicles molt alt per ser un cap de setmana de canvi vacacional, també hi ha influït l'execució de les obres d'ampliació del tram francès de l'autopista A-9 entre el Portús i el Voló.

A la Jonquera la circulació ha estat especialment complicada aquest diumenge a la tarda, a la N-II en direcció nord. L'embús de turismes i caravanes també ha afectat el carrer Major, ja que molts conductors l'han volgut utilitzar com a drecera.

A part de l'AP-7, també hi ha hagut densitats altes de trànsit a la N-260 entre Figueres i Portbou, amb retencions destacades causades per la regulació semafòrica de la cruïlla de l'estació i la vila de Llançà i en els accessos de l'Escala des de Viladamat. Les cues s'han fet visibles en altres indrets de la costa, com el tram de la carretera de Sant Pere Pescador a Castelló d'Empúries i els accessos a Cadaqués.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent