El programa d'activitats Llançasummer 2019 ja està oferint durant aquest estiu un total de 12 programes d'activitats diferents sumant 500 activitats que s'ofereixen diàriament des del 21 de juny fins el dimecres 11 de setembre. Cal destacar que enguany s'ha continuat apostant per oferir el programa des de finals de juny fins a la diada per així coincidir amb les vacances dels infants.

L'aposta per oferir un programa d'activitats per fer en família s'emmarca dintre de la campanya de comunicació d'aquest programa d'activitats denominat Vacances actives en família!

El programa de visites guiades gratuïtes, que enguany ja fa 15 anys que s'ofereix s'ha ampliat a 8 visites guiades setmanals: Els ocells de Llançà, Nit d'estels a l'Albera, De caps a la bassa, El licor del monjo Crispí, El Port i la Llotja, Emocions en família: el monstre dels petons i Taller Visita al Museu de l'Aquarel·la de Llançà. Cal destacar que la gran majoria de les visites son novetat per aquesta temporada 2019. Fins al dia d'avui, des de l'Ajuntament asseguren que la participació a les mateixes son molt elevades, arribant en seva gran majoria a posar el cartell de complert. És en aquest sentit que es demana que es facin les reserves anticipades per les properes sessions que queden entre el mes d'agost i setembre.

A la seva vegada, també destaquen la visita Wine & Beach la qual es fa del 15 de juliol al 15 d'agost i, com a principal novetat remarquen dues propostes de l'entitat Llançanenca Monmar; Converses de taverna amb navegants locals i Esmorzar de pescadors amb en Jaume de Costa Mediterrània.