L'àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l'Alt Empordà coorganitza la primera edició de l'Empordà Market, un esdeveniment que vol reunir productes artesanals, gastronomia i cultura empordanesa. L'esdeveniment tindrà lloc el dissabte 21 i el diumenge 22 de setembre a Roses, ajuntament del qual està liderant l'organització.

L'Empordà Market està en període de gestació, ja que encara estan cercant productors que es vulguin adherir a la iniciativa. Tota la tramitació, així com les bases estan disponibles a l'àrea de Promoció Econòmica de Roses al 972 152 521 i al correu electrònic promocioeconomica@roses.cat. El termini de presentació d'instàncies finalitza el 31 de juliol.

La fira-mercat es dinamitzarà amb d'actuacions culturals i artístiques: música, dansa i activitats familiars vinculades al territori i a la identitat empordanesa. A més, els firaires participants tindran l'oportunitat de fer demostracions, tastets i tallers.

És una iniciativa promoguda pels ajuntaments de Roses, Castelló d'Empúries, Figueres, Llançà, La Jonquera, L'Escala i el Consell Comarcal de l'Alt Empordà en el marc de la «Taula Comarcal de Comerç de l'Alt Empordà». L'objectiu és organitzar aquesta fira dos cops l'any de manera itinerant per diversos municipis.