09 de juliol de 2019
09.07.2019
Roses

El Mercat Municipal de Roses incorpora tres noves parades

Les noves botigues són les guanyadores del concurs públic de l'Àrea de Promoció Econòmica

09.07.2019 | 16:30
Una de les noves botigues

El Mercat Municipal de Roses ha incorporat recentment tres nous punts de venda, ocupant així les vacants de parades que s'havien anat produint. Els nous establiments són Peixateria Marplà, Fleca-pastisseria Can Cairó i, la botiga «Can Machuco», especialitzada en productes de proximitat km 0 i servei de bar i degustació,.

Les noves botigues són les guanyadores del concurs públic dut a terme per l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Roses, on s'establien els requisits i tipologia de productes que es podien comercialitzar. Marplà, Can Cairó i Can Machuco es van fer amb les concessions i totes tres han obert ja els seus comerços al públic. La darrera inauguració, Can Marucho, va tenir lloc el passat dijous.

El Mercat Municipal de Roses compta en l'actualitat amb un total de 18 establiments comercials, dedicats bàsicament a l'alimentació (3 xarcuteries, 2 fruita i verdura i llegums, 2 carnisseries, 2 peixateries, 2 de plats preparats, 1 fleca, 1 fruits secs, 1 olives i salaons), així com una parada de venda de calçat, una dedicada als articles de fotografia, un bar i un celler.

L'horari d'obertura del centre durant l'estiu (fins al 21 de setembre) és, de dilluns a dissabte de 8.30 a 14 i de 16.30 a 20.30 h, mentre que els diumenges obre al matí, de 8.30 a 14 h.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent