25 de juny de 2019
25.06.2019
Figueres

Doble jornada de dinamització municipal al CFI Ferran Sunyer

«Activa la participació! Eines per a la dinamització del teu municipi», organitzat pel Consell Comarcal

24.06.2019 | 19:10
Una de les jornades que organitza el Pla d'Inclusió de l'Alt Empordà.

El Centre de Formació Integrat (CFI) Ferran Sunyer acull, a partir d'aquest dimarts 25 de juny, la doble jornada de formació transfronterera Activa la participació! Eines per a la dinamització del teu municipi, dins del microprojecte Xarxa Transfronterera de Governs Locals per la Democràcia Inclusiva, que està portant l'Àrea de Benestar del Consell Comarcal de l'Alt Empordà. El projecte ha comptat amb finançament del programa pluriennal Eurodistricte, atorgat per la Casa de la Generalitat a Perpinyà.

La formació anirà a càrrec d'experts en processos de participació ciutadana en l'àmbit local i en gestió i comunicació en escenaris de participació ciutadana.

El projecte té com a finalitat generar una xarxa estable de cooperació transfronterera orientada a promoure i reforçar les estratègies d'empoderament de la ciutadania a escala local a través de l'intercanvi de coneixement i formació en metodologies de participació ciutadana a agents locals, orientada a construir un territori transfronterer més intel·ligent.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent