Un total de 57 restaurants de Castelló d'Empúries prenen part en aquesta tercera edició de l'EmpuriaTApes, que arrenca el proper divendres, 7 de juny, i s'estendrà fins al dia 16.

Durant deu dies, tant a Castelló d'Empúries com a Empuriabrava es podran degustar les millors tapes que ofereixen els diferents establiments del municipi. Amb el conjunt de propostes es poden captar les diferents ofertes en qüestió d'estils de cuina presents al municipi: des de cuina tradicional, d'autor, mediterrània o bé internacional, com ara francesa, belga, alemanya o italiana.

Amb relació als participants, destaca la incorporació de tretze locals nous respecte del 2018, i la presència del restaurant Empòrium, que ofereix la seva cuina empordanesa d'autor, i que ha revalidat la seva estrella Michelin.

Com a novetat, enguany es convoca un concurs per determinar la millor tapa. Només cal tastar-ne sis de diferents, i escollir la millor en una butlleta que es pot entregar a les oficines de turisme. Participant en el concurs, els usuaris poden guanyar menús a algun dels locals participants, o bé altres activitats en negocis locals.