Entre l’1 de juny i el 31 d’agost la Piscina Municipal de Roses posa en marxa la campanya de promoció A l’estiu, no t’aturis!, a través de la qual les persones que s’abonen paguen un preu únic (65 € adults i 50€ públic jove i gent gran), que inclou la matrícula, un mes en horari complet i el Pack fitness. A més, durant aquest mateix període, tots els abonats i abonades de l’equipament poden gaudir de regals i avantatges extres.

Un cop transcorreguda la primera mensualitat, l’usuari pot continuar gaudint dels serveis del centre amb la quota que s’hagi seleccionat. Els preus en promoció donen la possibilitat d’accedir a la Piscina de Roses en tot l’horari d’obertura i permeten l’ús de les piscines, la zona Spa, la sala de fitness - musculació, l’espai exterior d’entrenament funcional (Gym BOX) i la participació a totes les activitats dirigides (Pack fitness) programades durant l’estiu.

A més, totes les noves altes s’enduen una sessió gratuïta d’assessorament esportiu i 2 invitacions.

Paral·lelament, la Piscina de Roses ofereix durant l’estiu (juliol i agost), una sèrie d’avantatges extres per a les persones abonades:

INVITACIONS

Aquells abonats amb una antiguitat 2018 o anterior guanyaran 4 invitacions més, que estaran disponibles a partir de l’1 de juliol.

REPTE ESTIU

Tots els abonats que participin a un mínim de 24 sessions del Pack fitness durant el juliol i/o agost s’enduran de regal dues entrades al cinema. En el moment que s’assoleixi l’objectiu ja es podrà recollir el premi. Promoció vàlida fins a exhaurir existències. La comprovació es farà a través de les reserves online.

CASQUET DE BANY DE REGAL

Els abonats que s’inscriguin a la travessia local de natació de Roses s’enduran de regal el casquet de bany exclusiu SWIM ROSES. Només hauran de passar a recollir-lo a recepció després d’haver formalitzat la inscripció a través d’Internet.

DESCOMPTE DE 6 €

Per la compra d’un banyador de natació Disseny Sport® a la nostra botiga, durant juliol i agost.

ENTRADES A 3 €

Durant juliol i agost, tots els abonats tindran a la seva disposició entrades puntuals a 3 € per als seus familiars menors de 16 anys.

CAMPUS PISCINA ROSES

Tots els abonats gaudiran d’un descompte del 15 % per als seus fills si els inscriuen en un dels nostres Campus de juliol i/o agost.

ACTIVITAT ESPECIAL: SWIM ROSES

Durant juliol i agost no us perdeu aquesta activitat de natació en aigües obertes, dirigida pels nostres monitors. Cal fer la reserva de plaça a través de la graella Pack fitness i és gratuïta.

AQUA BRAVA

Oferta 2x1 els dies 22-23 de juny i 7-8 de setembre per a la persona abonada i un acompanyant. Cal descarregar-se el tiquet descompte, a través de www.piscinaroses.cat (apartat Piscina Plus), i presentar-lo a les taquilles del parc aquàtic juntament amb el DNI. I durant tot l’estiu, 10 % de descompte en les entrades.

SK KAYAK

Excursions en caiac amb una oferta 2x1 per a tots els abonats. Cal descarregar-se el tiquet descompte, a través de www.piscinaroses.cat (apartat Piscina Plus), i presentar-lo directament a SK KAYAK. Cal fer la reserva prèvia.