23 de maig de 2019
23.05.2019
El Dofí i l'Agrupament Escolta i Guia Sant Pere

Organitzen una excursió inclusiva a l'Observatori d'Albanyà aquest dissabte

Les entitats ofereixen activitats de lleure per a infants i joves de la comarca i comparteixen valors com la solidaritat, el respecte i la tolerància

23.05.2019 | 16:11
Organitzen una excursió inclusiva a l'Observatori d'Albanyà aquest dissabte

El Centre de Lleure El Dofí i l'Agrupament Escolta i Guia Sant Pere han preparat una excursió inclusiva per aquest dissabte 25 de maig a l'Observatori d'Albanyà.

Ambdues entitats ofereixen activitats de lleure per a infants i joves de la ciutat i de la comarca i comparteixen valors com la solidaritat, el respecte i la tolerància. Un dels principals objectius del Centre de Lleure El Dofí és fomentar la inclusió social de les persones amb diversitat funcional a través de les activitats de lleure i oci.

Paral·lelament, l'AEiG Sant Pere desenvolupa projectes amb l'objectiu de conscienciar els i les seves participants, i a la població en general, de problemàtiques socials i transmetre valors tant importants com el respecte o la cooperació.

Així doncs, aquest projecte ha sorgit per iniciativa de les dues entitats, resultat de l'èxit de trobades anteriors i de la inquietud de totes dues per construir mica en mica un món més inclusiu, que tingui en compte a totes les persones.

Durant l'excursió els participants de les dues entitats compartiran activitats, jocs, àpats i estones lliures.
De ben segur que serà una jornada de diversió, cooperació i aprenentatge, perquè la diversitat ens enriqueix.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent