Un dels eixos de la VIIIa edició de la Fira de la Rosa de Roses és la gastronomia. La intenció és que els visitants, a banda de gaudir de la desena d’espectacles gratuïts que es faran a peu de carrer o descobrir l’espectacular mostra floral que acollirà el Teatre Municipal, puguin també tastar les delícies de la restauració local. Per això, aquest any, la proposta gastronòmica s’articula sobre tres eixos:

La primera i com a novetat, la Degustació de còctels florals inspirats en el món de la rosa, com el Mèxico Rosé, Mojito de la Rosa, o Sangria Rosé, entre d’altres, que una quinzena d’establiments adherits a la campanya oferiran del 25 de maig al 9 de juny.

En segon lloc, els Tastets gastronòmics, on set restauradors locals i una vinateria oferiran a l’hora del vermut (de 12 a 14h) davant el Teatre Municipal degustacions com arròs mariner, seitons o calamars farcits de fideus al forn, a preus populars.

I per últim, la coneguda campanya gastronòmica 1000 Roses a Roses en la qual el consistori convida a 1.000 dones que es diguin Rosa (o els seus derivats: Rosita, Roser, Rosor...) a degustar l’anomenat Menú de la Rosa en algun de la vintena de restaurants que participen en la iniciativa. + informació

La VIIIa edició de Fira de la Rosa se celebrarà el cap de setmana de l’1 i 2 de juny i repetirà l’exitosa fórmula de celebrar un cap de setmana on es combinen espectacles a peu de carrer gratuïts (teatre, circ, música...) amb una amplia oferta gastronòmica que involucra a molts dels restauradors de la vila, i una espectacular mostra floral. Sense oblidar xerrades, desfilades de pentinats florals, una Holy Party o un concurs d’Instagram.