La Fira començarà els actes el dilluns 20 de maig, amb el col·loqui "Gent Gran i exclusió social", on participaran diverses entitats de Figueres. Durant la setmana tindran lloc diversos tallers, xerrades i visites guiades, com el taller de capacitats digitals, la visita guiada "Els arbres sèniors de Figueres", a càrrec del biòleg Josep Maria Dacosta, el cinefòrum sobre la pel·lícula "Ballant la vida", o la xerrada del cap del cos de

bombers, sr. Josep Mateu Fer, que repassarà la història dels bombers de Figueres . El dijous, al Casal Cívic de Figueres, l'Associació de Gent Gran de Figueres presentarà l'obra de teatre "El marit de la Marina és Mariner". I divendres a la tarda la música serà la protagonista a la 3a Trobada de grups de rock d'abans i d'ara de l'Alt Empordà, a la Rambla.

Dissabte no faltaran les activitats de gimnàstica al matí, a la plaça Catalunya. La celebració de la 7a Fira de la Gent Gran de Figueres continuarà amb la tradicional fira d'entitats a la Rambla, on es mostraran diferents unitats dels Mossos d'Esquadra i protecció civil de Figueres. Aquesta jornada comptarà amb tres espectacles variats on hi participen més de 15 entitats; a les 11.00h actuacions de diverses corals a la Plaça Catalunya, a les 18.00 h actuacions de dansa de les escoles de Figueres a la Rambla, i a les 20.00h la Firashow amb balls, desfilades i playbacks.

El dissabte també s'oferiran dues visites guiades a l'exposició "El país dels cuiners. De Ca la Teta a ElBulli", al Museu de l'Empordà.

La Fira clourà diumenge amb l'audició de sardanes, un dinar popular obert a tota la gent gran de Figueres i la comarca, i el ball amb l'orquestra Boogie Woggie