La VIII edició de la Fira de la Rosa de Roses estrena imatge corporativa, la qual està protagonitzada pel personatge anomenat Toc-Toc, que representa i exemplifica l’esperit juganer del certament. En motiu d’aquest fet, a partir del dimecres 22 de maig es posa en marxa la campanya ‘Toc-Toc, on ets?’, en la qual, una versió en cartró-pluma d’aquest simpàtic personatge s’anirà traslladant diàriament per diferents comerços de la vila convidant als visitants a trobar-lo, ja sigui a l’aparador o a l’interior de la botiga. Aquells que descobreixin en Toc-Toc, guanyaran de forma automàtica un val descompte del 20% en els productes que aquell comerç ven, així com un val-invitació per degustar un Menú de la Rosa en algun dels restaurants que participen en la campanya ‘1000 Roses a Roses’.

La campanya ‘Toc-Toc, on ets?’ es perllongarà fins al dia 5 de juny; i aquells que hagin guanyat algun val de descompte podran bescanviar-lo fins al 30 de juny.

La VIIIa edició de Fira de la Rosa se celebrarà el cap de setmana de l’1 i 2 de juny i repetirà l’exitosa fórmula de celebrar un cap de setmana on es combinen espectacles a peu de carrer gratuïts (teatre, circ, música...) amb una amplia oferta gastronòmica que involucra a molts dels restauradors de la vila, i una espectacular mostra floral. Sense oblidar xerrades, desfilades de pentinats florals, una Holy Party o un concurs d’Instagram.