Per tal de seguir amb les línies estratègiques de promoció en el sector nàutic i en els mercats de proximitat com Barcelona, l'Ajuntament de Castelló d'Empúries ha estat present al Boat Show de Palma, del 27 d'abril a l'1 de maig, i al Mercat d'Escapades de Barcelona, el cap de setmana del 3 al 5 de maig.

En el Boat Show de Palma hi van ser presents 270 empreses al Moll Vell amb 81.400 metres quadrats, i s'hi han exposat 600 embarcacions de diferents eslores. L'acció del municipi ha anat encaminada a reafirmar l'oferta de la marina d'Empuriabrava i a donar suport a diverses nàutiques presents també en el certamen. La regidora de Promoció Turística, Helena Solana, destaca que «és el primer any que hi assistim i l'experiència ha estat molt positiva en veure que molts dels visitants coneixen la nostra destinació».

La cinquena edició del Mercat d'Escapades de Barcelona oferia experiències de turisme cultural, gastronòmic, familiar, d'enoturisme, de natura i molt més de tot Catalunya. La promoció en aquesta marc és una bona manera d'arribar al públic final de Barcelona i dels seus visitants, i mostrar al públic de proximitat «la variada oferta d'activitats d'oci, de cultura i de la natura que es poden gaudir al nostre municipi, durant tot l'any», tal com explicava la regidora Solana.