La sala d'actes de Navata es va omplir aquest cap de setmana per escoltar les propostes de la candidatura del grup municipal Junts per Navata-AM; on va es va presentar el programa electoral amb l'assistència de Jordi Martí (senador d'ERC per Girona) i Montse Bassa (diputada d'ERC per Girona).

La llista que lidera Josep Llobet, presenta un equip "format per nou joves de diferents àrees que proposen un govern horitzontal i assambleari, amb regidories actives i basat en l'empoderament del poble". Per dur-ho a terme proposen "consultes vinculants sobre les decisions que afecten el municipi, i la creació d'un Consell de Navata per tal de donar veu a les associacions del poble".

L'alcaldable Josep Llobet acompanyat de membres de l'equip van exposar les propostes en urbanisme, cultura, benestar social i participació ciutadana. En l'acte Jordi Martí va destacar la nova forma de fer política destacant el treball en equip del grup municipal, i la voluntat de treballar amb il·lusió pel poble. Montse Bassa va recordar la seva germana Dolors Bassa, consellera de Treball, Benestar Social i Familia, en presó preventiva, i va dirigir als assistents una emotiva carta escrita per l'exconsellera. Tambe va encoratjar al poble a participar en les properes eleccions municipals i europees.

En acabar l'acte es va celebrar una butifarrada amb tots els assistents.