Els alumnes de quart curs d'ESO de l'escola La Salle de Figueres han organitzat, aquest diumenge, la cinquena edició de la cursa solidària SalleTrail amb unes 350 participants. La prova ha cobert un recorregut d'uns vuit quilòmetres entre Figueres i Vilabertran, amb el seu punt de sortida i d'arribada en el pati del col·legi. La marxa familiar ha transcorregut amb tota normalitat i ha comptat amb el suport de la Guàrdia Urbana de Figueres i nombroses empreses patrocinadores.

46

La SalleTrail solidària de Figueres reuneix més de 350 participants

La SalleTrail tenia una inscripció de 5 (prèvia) i 7 euros. La recaptació està destinada a l'associació de lleure El Dofí, dedicada als joves amb discapacitats psíquiques, i a la campanya de Proide, l'ONG del mateix centre docent. La presidenta d'El Dofí, Mercè Coll, una de les participants, ha agraït "aquest gest solidari dels alumnes de La Salle cap a una entitat sense ànim de lucre com és la nostra. Això demostra els valors que estan aprenent en la seva etapa educativa".

A mig camí i a l'arribada, els participants, alguns dels quals han fet el recorregut corrent, han pogut disposar de servei d'avituallament i d'esmorzar. A l'arribada s'han sortejat quatre lots de regals.