10 de maig de 2019
10.05.2019
ELECCIONS MUNICIPALS

Pere Casellas (PSC) anuncia tolerància zero amb l'incivisme

L'alcaldable vol aplicar mà dura contra els que trenquin la convivència, i apostar per conscienciar i divulgar les bones pràctiques

10.05.2019 | 17:21

El candidat del PSC, Pere Casellas, ha anunciat avui el seu pla contra l'incivisme a la ciutat i contra tot allò que trenqui la convivència. Casellas ha parlat de "tolerància zero" i ha assegurat que "serem mot estrictes amb els actes incívics, des de no recollir els excrements dels gossos fins a pintar les parets o altres accions que puguin afectar el benestar dels ciutadans". A la vegada, l'alcaldable del PSC aposta per la formació i la divulgació de les normes que regeixen la ciutat.

Casellas declara: "Hem de trobar la manera que a Figueres s'hi visqui millor i, sobretot, que hi hagi sensació de seguretat i això vol dir civisme".

El PSC de Figueres fa una vintena de propostes en màteria de civisme entre les quals hi ha la de vetllar pel manteniment i la seguretat de zones com el Parc de les Aigües i el Parc Bosc. També destaca la proposta de crear un Observatori de la Convivència i el Civisme, amb col·laboració de les Associacions de Veïns, perquè l'Ajuntament tingui capacitat d'actuació en determinats barris de la ciutat o en llocs localitzats de cada barri.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent