09 de maig de 2019
09.05.2019

Taller per aprendre a comprar i cuinar productes frescos i de temporada, a Roses

L'activitat, que és gratuïta, s'emmarca dins la Setmana Internacional dels Mercats

09.05.2019 | 09:25
Cartell promocional

L'Ajuntament de Roses organitza aquest dissabte 18 de maig , en el marc de la Setmana Internacional dels Mercats, un taller per conèixer els productes de temporada i aprendre a comprar i cuinar el producte fresc. L'activitat és gratuïta, però cal inscriure's prèviament a l'Àrea de Promoció Econòmica, trucant al 972 152521 o via web a inscripcions.roses.cat.

El taller consistirà en una visita guiada per les diferents parades del mercat municipal per conèixer tot allò que cal saber per comprar producte fresc i quins són els productes de temporada. A continuació, es realitzarà una demostració culinària de dues receptes locals de Roses.

Aquesta activitat s'emmarca dins la Setmana Internacional dels Mercats "Love your local market" que reuneix a més de 4000 mercats d'una vintena de països d'arreu del món. A comarques gironines està promoguda per la Xarxa de mercats sedentaris de Girona, integrada pels mercats municipals de Lloret, Olot, Palafrugell, Salt, Sant Feliu de Guíxols, Port-bou i merct del Lleó de Girona. Tots ells han programat diverses activitats durant la setmana, que podeu consultar en el programa adjunt.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent