09 de maig de 2019
09.05.2019
ELECCIONS MUNICIPALS

Figueres celebra el debat electoral amb els caps de llista el 15 de maig

La trobada als Caputxins és organitzada per l'EMPORDÀ, Diari de Girona i Ràdio Vilafant amb la col·laboració del Col·legi de Periodistes i el Col·legi d'Arquitectes de la demarcació de Girona

09.05.2019 | 09:01
El balcó de l'Ajuntament amb el despatx de l'alcaldia de Figueres.

Aquest pròxim dimecres 15 de maig, a dos quarts de vuit del vespre, se celebrarà el debat electoral amb els caps de llista de les formacions polítiques de Figueres que es presenten als comicis del 26-M.

L'escenari de la trobada serà l'auditori dels Caputxins. El debat està organitzat conjuntament pel Setmanari de l'Alt Empordà, Ràdio Vilafant i Diari de Girona amb la col·laboració del Col·legi de Periodistes de Catalunya i el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya a la demarcació de Girona. L'acte és obert a tothom i pretén conèixer de primera mà les principals propostes i projectes que tenen les diferents candidatures en els seus programes electorals per al mandat 2019-2023. El debat serà retransmès en directe per Ràdio Vilafant.

Convocatòries a Vilafant i l'Escala

La setmana següent també tindrà lloc el debat de Vilafant convocat pel nostre Setmanari i l'emissora municipal (dimecres, 22 de maig, al Casal d'Avis, a les vuit del vespre) i el de l'Escala, organitzat per l'emissora Ràdio l'Escala i la televisió local Canal 10 Empordà amb la complicitat del Setmanari de l'Alt Empordà (dijous, 23 de maig, a la sala polivalent del Jardí del Pedró).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent