08 de maig de 2019
08.05.2019
ELECCIONS MUNICIPALS

Agnès Lladó i el seu equip diuen 'Sí a Figueres'

ERC Figueres presenta el cartell, el lema i els eixos programàtics de la seva proposta

08.05.2019 | 16:38
El lema 'Sí a Figueres' és el reclam d'ERC.

La candidatura d'ERC a Figueres ha presentat aquest matí els seus eixos programàtics, basats en la transformació econòmica i social de la ciutat, la seguretat, la mobilitat i la formació. L'alcaldable Agnès Lladó ha presentat el lema 'Sí a Figueres' i ha explicat que es tracta «d'un Sí a una ciutat que ens estimem i que necessita d'una transformació que liderats per Esquerra, i amb la complicitat de tots i totes, durem a terme».

Sobre els eixos programàtics, ERC ha explicat que es tracta d'una proposta «que neix fruit del treball durant els darrers mesos i que ha comptat amb el suport de més d'un centenar de professionals de diversos àmbits que han volgut aportar el seu granet de sorra el projecte de futur de la ciutat que liderarem des d'Esquerra», ha anunciat Lladó.

El programa es basa en, entre altres mesures, a planificar i executar actuacions per transformar «econòmicament i socialment la ciutat, garantir la seguretat dels figuerencs i figuerenques i combatre l'incivisme, adequar la formació a la necessitat dels joves i majors de 45 anys i lluitar per resoldre la problemàtica de la mobilitat i l'aparcament a la ciutat». 

El programa dels republicans es podrà consultar a partir d'aquest divendres 10 de maig a les pàgines web www.agnesllado.cat i a http://locals.esquerra.cat/figueres

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent