06 de maig de 2019
06.05.2019
ELECCIONS MUNICIPALS

Josep Jovell encapçala la candidatura de Junts per Agullana i l'Estrada

La diputada Gemma Geis va presentar un alcaldable que proposa "un canvi en la manera de fer les coses, un tarannà diferent en l'actuació del dia a dia"

06.05.2019 | 08:27
La candidatura de Junts per Agullana i l'Estrada.

Junts per Agullana i l'Estrada ha presentat la candidatura per a les eleccions municipals del proper 26 de maig, que encapçala Josep Jovell, en un acte que va comptar amb la participació de la diputada al Parlament Gemma Geis. "Tant Agullana com l'Estrada demanen un canvi en la manera de fer les coses, un tarannà diferent en l'actuació del dia a dia, per fer de casa nostra una vila acollidora, que promocioni els seus comerços i ajudi a tirar endavant els negocis de què disposem i que donen vida al poble" "Volem que aquest sigui un Ajuntament de tots", va explicar Jovell. "Farem tots els viatges que facin falta a Girona o a Barcelona per aconseguir les ajudes i subvencions que permetin fer les obres i projectes que trobareu al nostre programa", va avançar el cap de llista de Junts per Agullana i l'Estrada, segons explica el partit en un comunicat.
 
"Vivim temps de cojuntura politica, social i econòmica complicada, on cal més que mai crear espais per escoltar i dialogar. La unió i el treball de tots junts ens ha de portar cap a un futur millor, però mirant de reüll el passat, per no cometre els mateixos errors", va detallar Jovell, que va remarcar que la candidatura de Junts per Catalunya al municipi està formada per un equip de persones. "amb ganes de treballar de cara a la gent, escoltant i dialogant. 13 dones i homes amb pensaments i sensibilitats molt diverses, de diferents edats". "Una llista transversal i paritària amb un únic objectiu: treballar junts amb la major transparència i eficàcia, amb responsabilitat i honestedat, escoltant i dialogant permanentment amb tothom",va dir.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent