Aquest dilluns 6 de maig, la Direcció General de Sostenibilidad de la Costa y el Mar de la Secretaria de Estado de Medio Ambiente procedirà a realitzar l'acte de delimitació, sobre el terreny, de l'atermenament dels canals d'Empuriabrava.

L'acte tindrà lloc a partir de les 10 del matí, però donada l'extensió de la zona afectada i la quantitat de persones interessades, l'Ajuntament de Castelló d'Empúries ha anunciat que s'han estipulat diversos horaris per trams:

  • 10 h El tram comprès entre la Bocana i Cap Ras
  • 11 h. el tram comprès entre Cap Ras i Tordera
  • 12 h el tram comprès entre Tordera i Noguera
  • 13 h el tram comprès entre Noguera i Salins 1ª línea

Durant l'acte d'atermenament les persones afectades podran expressar la seva conformitat o disconformitat amb l'atermenament, però en tot cas disposaran d'un termini de 15 dies des de l'endemà d'aquest acte per formular al·legacions per escrit, proposant motivadament una delimitació alternativa.

L'atermenament provisional està definit en els plànols que es poden consultar al Servei de Costas de Girona (Av Jaume I, 47 4ª planta), a la Subdirección general del Dominio Público Marítimo-terrrestre de la Dirección General de Sostenibilidad de la costa y el Mar (a Madrid), també a l'àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament. No obstant, també es pot consultar l'expedient a la web

Expedient: www.miteco.gob.es/es/costas/temas/proteccion-costa/actuaciones-proteccion-costa/girona/deslinde-girona.asp

Expedient de participació pública: www.miteco.gob.es/es/costas/participacion-publica/DES-Girona-Empuriabrava.aspx