02 de maig de 2019
02.05.2019
Roses

Roses torna a participar al 'Carnaval de Carnavals' de Platja d'Aro

El municipi està representat per La Colla del Tech que hi desfilarà el 4 de maig

02.05.2019 | 11:03
La Colla del Tech

Els guanyadors del Carnaval de Roses 2019, La Colla del Tech, participaran el proper dissabte 4 de maig en el "Carnaval de Carnavals" que té lloc a Platja d'Aro, on es donaran cita les colles premiades en els principals Carnavals de Girona. Es preveu la participació de 22 colles i més de 1.200 figurants, que lluiran les millors disfresses i carrosses que s'han pogut veure en les edicions del carnaval d'enguany d'arreu de la província.

La representació rosinca recaurà, per segon any consecutiu, en els guanyadors del primer premi de les categories de Millor Disfressa i Millor Carrossa convocades durant el Carnaval de Roses 2019, que aquest any van endur-se'n novament els components de la Colla del Tech. La seva proposta "Els guerrers de l'inframón", amb laborioses disfresses i una espectacular carrossa consistent en un drac tricèfal, es passejarà novament pel centre de Platja d'Aro dissabte vinent.

Convidats per l'Ajuntament de Platja d'Aro, 37 integrants de la colla es desplaçaran dissabte fins a la població per participar en els diferents actes programats i optar a algun dels premis convocats per l'organització. A partir de les 5 de la tarda s'iniciarà la gran desfilada de carrosses i comparses que recorrerà l'avinguda del Cavall Bernat, donant pas a continuació al ball de fi de festa, on es donaran a conèixer els guanyadors dels premis a millors carrosses i millors comparses.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent