Al poble de Cabanes s'ha presentat la formació Som Cabanes amb el lideratge de Núria Tubau com a cap de llista i alcaldable. La candidatura es defineix com a "transversal i diferent, agrupant persones de diversos sectors i idees, sense la vinculació a cap partit polític". Aquesta agrupació d'electors i electores, s'ha creat "amb la finalitat de presentar una candidatura per a les eleccions municipals del 26 de maig i exposar un projecte de poble".

La seva intenció és "fer de Cabanes un poble obert i participatiu", per aquest motiu, han treballat des de el passat mes de juny per tal d'anar perfilant el programa i la llista, creant grups de treball, combinant les capacitats de tots i totes.

Els components de Som Cabanes, tenen "il·lusió de treballar per al poble" i volen que "la participació sigui una realitat".

La candidatura està formada per: Núria Tubau, Magda Pujolar, Delmar Blasco, Rosa Serra, Lourdes Jiménez, Elisabet Serra, Pilar Bayona, Pere Salleras, Roser Vila, Alex Martínez, Eva Jiménez, Tomàs Morales, Maria Prim, Genís Mencion, Àngels Pellicer.

En el municipi hi haurà dues candidatures en lluita en aquestes municipals. L'altre és la de l'actual alcalde, Àlex Hernández, en representació de Tots per Cabanes (Junts).