Caterina Ribera, tècnica en disseny gràfic, comunity manager i especialista en relacions públiques 2.0, Albert Llach, amb estudis d'història i dedicar professionalment al sector de les arts gràfiques i Agar Vilà, administrativa i emprenedora, amb negoci de tallers de treballs manuals al nucli antic de l'Escala ocuparan les posicions número 3, 4 i 5 de la candidatura d'ERC l'Escala.

Caterina Ribera i Alemany, nascuda el 1963, de família escalenca, serà la número tres de la candidatura d'ERC l'Escala darrere d'Etna Estrems i Frederic Guirado, segons explica la candidatura republicana en un comunicat. Ribera és tècnica en disseny gràfic per l'ERAM i té estudis d'especialització en Blocs corporatius, xarxes socials i eines 2.0 per a Community Mànagers i de relacions públiques 2.0. Actualment, però, combina la seva activitat professional amb el treball en el món de l'administració de finques. Va col·laborar, portant les xarxes socials, amb el Club Bàsquet l'Escala durant 5 anys (2013-2018). "Vaig dipositar la meva confiança en l'Etna Estrems per la seva gran capacitat de treball, eficiència, honestedat i per les ganes de millorar el benestar les persones", ha comentat Ribera.

Darrere seu i ocupant la posició número quatre, Albert Llach. Nascut el 1968 i escalenc des de fa 10 anys, l'Albert té estudi d'història per la UB tot i que es dedica professionalment al món de les arts gràfiques. Ha treballat a diferents empreses del sector i ha estat vinculat al Gremi d'Indústries Gràfiques de Catalunya, en concret a la seva Fundació dedicada a la formació, impartint classes en cicles de grau mitjà i superior. "El grup de persones que formen l'assemblea local va fer-me decidir a formar part del projecte republicà de l'Escala i, en concret, la vàlua, l'empenta i la tenacitat de l'Etna Estrems", ha conclòs Llach.

La número cinc de la candidatura republicana serà Agar Vilà. Administrativa i emprenedora, nascuda el 1977, té un amb un negoci al nucli antic de tallers de treballs manuals. Persona activa, dinàmica, participativa i amb una energia desbordant, l'Agar és amant dels animals i la natura i això la va portar a fundar, acompanyada de la seva mare, l'associació escalenca SolGat (associació que té cura de les colònies de gats del carrer del municipi) amb la que va col—laborar durant molts anys. "Quan l'Etna va venir a parlar amb mi no hauria imaginat mai que ens entendríem tant i quan em va proposar ocupar la cinquena posició de la llista no vaig dubtar ni un moment. És com jo, amb energia i empenta i d'aquelles persones que, quan fan alguna cosa, la fan al 100%. Per això em vaig decidir, perquè hi crec, en ella i en el projecte", ha explicat Vilà.

Els tres configuren una llista que, darrera Estrems i Guirado, recull perfils personals i professionals diversos i que, com sempre han apuntat els republicans, intenta reflectir la realitat del municipi.

"Amb la Cati, l'Albert i l'Agar tot ha sigut molt fàcil. La connexió, l'energia, el treball i les ganes de sumar i sumar. Cap d'ells va dubtar ni un segon a dir que sí a ocupar aquestes posicions a la llista, posicions de grandiosa responsabilitat. Un sí sincer i honest que fa gran el projecte amb persones que només volen construir i fer avançar el nostre poble", segons Etna Estrems, candidat a l'alcaldia d'ERC.