La Piscina de Roses ha programat ja les activitats i cursos que oferirà el proper estiu (de l'1 de juliol al 31 d'agost) i que enguany tornarà a comptar amb una nova edició del Campus Natació&English i del Campus de Natació Sincronitzada, així com nous cursos de natació per a totes les edats. Les inscripcions, tant dels cursos com dels campus, s'iniciaran el proper dilluns 29 d'abril per a abonats i participants, i el 2 de maig per al públic general.

El Campus Natació & English és un projecte educatiu adreçat a nens i nenes de 5 a 13 anys i adaptat a les característiques dels participants, que es basa en quatre eixos: la natació, l'anglès, la diversió i l'educació en valors. Es faran grups segons l'edat i el nivell, i es programa de dilluns a divendres i de 8.45 a 13.30 h, amb servei de menjador opcional. A més, els dimecres estaran plens de sorpreses amb sortides i activitats lúdiques. Tot plegat es realitzarà a les instal·lacions de la Piscina, amb monitors qualificats i amb la coordinació acadèmica i el professorat de Prestige Idiomes per a les sessions d'anglès.

Per la seva banda, el Campus de natació sincronitzada és una proposta que combina la iniciació a aquesta disciplina esportiva (a l'aigua i en sec) amb les activitats aquàtiques, la creativitat i la recreació. Es realitza a les instal·lacions de la Piscina amb monitors qualificats i s'adreça a nois i noies, que sàpiguen nedar, de 8 a 14 anys. També es durà a terme de dilluns a divendres de 8.45 a 13.30 h, amb servei de menjador opcional, i destinarà els dimecres a activitats lúdiques i sortides.

Com cada estiu, s'ofereixen els cursos de natació per a totes les edats i els nivells, des dels programes de nadons fins als grups d'adults. Els cursos d'educació infantil i primària i els de joves són intensius, de dilluns a divendres, tots ubicats en franges de tarda. La periodicitat d'aquests cursos és mensual i cada participant es podrà inscriure el juliol i/o l'agost.

Per últim, el Pack fitness, que no s'atura a l'estiu, presentarà una seixantena de sessions a la setmana, aproximadament, entre juliol i setembre, amb activitats com Spinning, aiguagim, Pilates, Zumba, tonificació, Strong, TRX, natació en aigües obertes... A començaments de juny la Piscina disposarà de la graella d'estiu a punt.