Maria Àngels Olmedo, alcaldable per Figueres i candidata al Senat, ha presentat els cinc primers candidats de la llista del Partit Popular per a les eleccions municipals. Olmedo, molt il·lusionada, va destacar que és una llista "totalment renovada. Un equip de gent jove amb ganes de treballar, amb un potencial que poden aportar moltes idees i caracteritzat sobretot, per la seva empenta i preparació". Segons el PP, "és un grup liderat per algú amb gran experiència com a regidora i molt conscient de les mancances reals del municipi". De la llista en cau el fins ara regidor i número 2 de les anteriors municipals, Diego Borrego.

Una de les principals finalitats del grup és "aconseguir l'objectiu de benestar, nivell de vida, seguretat i en definitiva, dirigir la ciutat perquè surti de la paràlisis en la que jeu fa temps, que desperti i comenci a caminar decididament cap endavant".

Aquest nou equip està format per les persones que aquí presentem:

Anna Bernal, 44 anys, és funcionaria del Departament de Justícia, on ha desenvolupat una carrera especialitzada en seguretat integral i prevenció, realitzant diversos cursos de l'àmbit penitenciaria, la resolució de conflictes en la convivència multicultural i la seguretat. Es diplomada en Criminologia i actualment està estudiant dret per la UOC.

Aleix Morillas, 29 anys, té estudis en Dret realitzats a l'UdG. Actualment es autònom societari a càrrec d'una empresa familiar. Ha treballat a tribunals com a oficial de Procurador. També ha estat implicat en el mon de l'esport a la ciutat, essent cinturó negre 3er DAN de taekwondo i atleta d'alt rendiment per la Generalitat de tir amb arc. Ha aconseguit diversos títols estatals i autonòmics a ambdues disciplines.

Àngela Domènech, 45 anys, empresària del sector editorial, acumula una àmplia trajectòria professional després de fundar diverses capçaleres d'èxit, principalment a l'Alt Empordà, Catalunya Nord, Girona, Badalona i Barcelona. Així mateix, va desenvolupar la seva experiència com a directora de Comunicació de l'Eix Comercial de Gràcia i directora de Comunicació de l'Hotel Hilton Barcelona. Al 2012, va crear una Agència de Màrqueting i Comunicació a Barcelona, la qual, avui, segueix en plena activitat.

Daniel Ruiz, 21 anys actualment estudia Dret a la UdG, on ha estat implicat en el món associatiu universitari. Ha estat Coordinador provincial del Club Juvenil de NNGG, actualment desenvolupa tasques a NNGG com a membre de l'Executiva autonòmica i del Comitè de Política Autonómica de NNGG a nivell nacional. També es Vicesecretari de Justícia del PP de Girona. Mentre estudiava a l'Institut Cendrassos de Figueres, va estar implicat en el món del voluntariat de la Fundació Clerch i Nicolau, realitzant aquesta tasca a la Biblioteca Fages de Climent.