22 de abril de 2019
22.04.2019
ELECCIONS MUNICIPALS

Guillem Cusí presenta l'equip d'ERC Llançà amb Neus Ferré com a número 2 de la llista

Simón Calsina repeteix en els llocs capdavanters de la candidatura que tanca el veterà Eugeni Déu

22.04.2019 | 13:36
La candidatura d'ERC amb Jordà i Martí.

Aquest diumenge i davant d'una sala plena, l'alcaldable d'ERC de Llançà, Guillem Cusí, ha presentat un a un els membres d'una llista pensada per governar i per encarar el repte de convertir Llançà "en un referent en qualitat de vida pels seus veïns i veïnes". A l'acte va quedar clar que aspiren a assolir novament l'alcaldia, aquest cop però, essent primera força. Cusí, emulant a Oriol Junqueras va proclamar que "sortim a guanyar, guanyar i a guanyar!".

El cap de llista destaca que "hem elaborat una llista totalment paritària i cremallera". Neus Ferré serà la número 2 de la candidatura. Tanmateix ha parlat d'una llista renovada i transversal que incorpora gent independent i nous militants, mantenint així la dinàmica dels últims anys, els valors republicans, d'esquerres i feministes. Tant és així, que el lloc honorífic de la llista l'ocuparà Eugeni Déu (98 anys), reconegut republicà llançanenc i que ja va tancar la llista de les municipals del 2015.

La consellera d'Agricultura, Remaderia i Pesca, Teresa Jordà que, juntament amb el Senador i candidat a les generals Jordi Martí, ha acompanyat Cusí en la presentació, ha destacat la importància de "tenir un alcalde que ja ha demostrat la seva vàlua, un bon equip que sàpiga gestionar però alhora que estigui compromès amb el país i en els moments que estem vivint".

Cusí referma que "vàrem demostrar que som l'autèntica i única alternativa per a governar Llançà" i "ho demostrarem novament amb un projecte renovat, realista i innovador" que no és altre que el que els republicans han constatat amb les trobades realitzades amb les associacions i entitats del poble, mitjançant les quals, el partit assegura que han preparat gran part del programa electoral.

Llista ERC-AM Llançà

1. GUILLEM CUSÍ BATLLE
2. NEUS FERRÉ CASAO
3. SIMÓN CALSINA COMORERA
4. MARIA SOLÉ SERRADELL
5. GUILLEM COMPANY GIFREU
6. ANNA DOMÍNGUEZ PÉREZ
7. XAVIER SALVAT VILÀ
8. THAÍS GÓMEZ POL
9. EDUARD MARTÍNEZ MARTÍNEZ
10. LAURA VILÀ RIERA
11. VICENÇ SERRADELL PACAREU
12. PATRICIA CRUZ MARTÍNEZ
13. JORDI BOSCH RIERA
14. CAROLINA TORRES BOUYSSI
15. EUGENI DEU RIERA

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent