18 de abril de 2019
18.04.2019
FIRES I FESTES DE LA SANTA CREU

El sentiment de la mítica discoteca Charly ressorgeix per les Fires de Figueres

La nit del 2 de maig l'envelat de la plaça Catalunya recrearà l'ambient i la música que van marcar trenta anys d'història

18.04.2019 | 13:41
La presentació de la festa s'ha fet als cinemes Las Vegas

Tot va començar quan el periodista figuerenc Carles Pujol va tenir un record i una reivindicació pel local Charly i el seu responsable, l'Agustí Planas durant el 'xupinassu' alternatiu de les Fires de Figueres de l'any passat. Llavors va preguntar al públic i «per quan una Festa Charly per Fires?» i aquest any la festa Jo també anava al Charly ja serà una realitat la nit del 2 de maig a l'envelat de la plaça Catalunya en el marc de les Fires i Festes de la Santa Creu 2019.

"Els més de 1.500 seguidors que la iniciativa acumula ja a les xarxes socials denota l'expectació que ha aixecat aquesta proposta entre els figuerencs", ha explicat Xavier Pascual, director de Promo Arts Music, en la presentació de la festa que compta amb el suport de l'ajuntament de Figueres i l'ànima de la mítica discoteca, el mateix Agustí Planas: "El sentiment del Charly ressorgeix per les les Fires de Figueres" ha destacat, emocionat, davant la iniciativa de reviure l'esperit del que va ser aquesta discoteca mítica que va omplir l'activitat lúdica nocturna de Figueres des de l'any 1971 fins al 2000.

"Aquest any tots els que vam ser usuaris de la mítica discoteca Charly, podrem gaudir de l'ambient que llavors s'hi respirava", destaca l'alcalde Jordi Masquef. "La festa ve a omplir en majúscules un buit pel que fa a l'oferta d'oci nocturn per a totes aquelles persones que superen ja els 30 i els 40 anys per les fires i festes" ha destacat.

Tothom que assisteixi a la festa, que començarà a les deu de la nit i s'allargarà fins les quatre de la matinada, es retrobarà amb l'ambient del que va ser la sala, amb la decoració de l'época, i sobretot amb la música que van fer del Charly un referent de qualitat i d'oci a la ciutat. El coordinador musical de la festa, Carles Pujol ha remarcat "que no faltaran totes aquelles cançons que van sonar a la discoteca" i que rememoraran des dels anys 60 fins a la última època. Els dj's de l'època seran els encarregats de posar la banda sonora a una festa que serà un dels actes estrella d'aquestes fires i festes. 

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent