Vora l'incomparable entorn natural dels Aiguamolls de l'Empordà, a Sant Pere Pescador, la família Costa posa a la vostra disposició un nou espai per celebrar petits esdeveniments, com ara dinars i sopars, aniversaris, comunions i batejos, entre altres. Es tracta d'una sala de 310 metres quadrats, amb capacitat per a 140 persones, decorada amb mobiliari rústic que transmet el caliu típic dels restaurants de tota la vida.

La Sala Aiguamolls -batejada amb aquest nom per la seva proximitat amb aquest parc natural de l'Alt Empordà- disposa de totes les comoditats, com ara climatització, connexió wifi i una gran zona d'aparcament.

Antigament, aquest espai havia estat un restaurant de pagès a peu de carretera, anomenat Can Pipa, que es va obrir l'any 1960 i pertanyia a la mateixa família. Era molt popular entre els empordanesos, que hi arribaven amb barca des de la platja utilitzant el rec Sirvent, i entre els estrangers, que volien fer una pausa durant el seu trajecte per carretera, perquè hi havia un bar-restaurant, un celler, una zona de jardí, terrassa i, fins i tot, una parada de fruita fresca.

L'any 1994, es va dur a terme una important reforma del restaurant amb l'objectiu d'aconseguir un espai més acollidor i atractiu, que s'ha conservat fins ara. Gràcies a aquest passat de caràcter restaurador, la sala Aiguamolls no solament disposa d'un ampli menjador, sinó també d'una barra equipada amb neveres i congeladors per mantenir les begudes en fresc; una cuina equipada amb forn, rentaplats, barbacoes i microones, una entrada àmplia que es pot utilitzar com a zona de ball i un racó d'allò més acollidor decorat amb botes de vi, que recorda l'antic celler on abans es venien vins a granel.

La Sala Aiguamolls, situada a Sant Pere Pescador, es lloga per dies o per hores. L'horari establert és des de les deu del matí fins a les tres de la matinada, tot i que es pot allargar fins més tard. El lloguer dona dret a utilitzar totes les instal·lacions amb llibertat i de forma exclusiva; per això, es poden elaborar els plats a la cuina, preparar una graellada de carn i verdures a les barbacoes, o bé contractar un càtering que serveixi el menjar o, fins i tot, us faci un arròs exquisit al moment.

La Sala Aiguamolls també us ofereix la possibilitat de contactar amb els seus proveïdors de càtering de confiança perquè el vostre esdeveniment sigui tot un èxit.