16 de abril de 2019
16.04.2019
Figueres

Arrenca una nova edició del concurs de cartells del dia mundial sense tabac

La iniciativa del Consell Comarcal de l'Alt Empordà està oberta als alumnes dels centres d'educació secundària

16.04.2019 | 16:16

L'Organització Mundial de la Salut celebra cada any, pel 31 de maig, el Dia Mundial Sense Tabac, amb la finalitat de sensibilitzar la població sobre els danys per a la salut que comporta el consum de tabac i per tal d'estimular la reflexió al voltant de la necessitat d'evitar la iniciació i el consum entre els adolescents i joves. En aquest sentit el Consell de l'Alt Empordà ha convocat el 18è Concurs Comarcal de Cartells que enguany porta el lema "Que no et fumin... respira", adaptat de l'original "Tabac i salut pulmonar".

Aquesta iniciativa es troba inclosa en el marc del programa de prevenció de les drogodependències de la nostra comarca i s'ha convidat a tots els alumnes dels centres d'educació secundària de l'Alt Empordà a participar en aquesta activitat. Segons les bases del concurs, el guanyador rebrà un premi valorat en 100 euros i el centre al que pertanyi rebrà material educatiu per un valor de 300 euros.

Els cartells participants en el concurs hauran de ser lliurats a la seu del Consell Comarcal de l'Alt Empordà al carrer Nou 48, de Figueres, abans del proper dijous dia 25 d'abril. La data del lliurament de premis serà el divendres 31 de maig de 2019, a les 13h , a la seu de la institució comarcal.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent