16 de abril de 2019
16.04.2019
ELECCIONS GENERALS

Amelló (Cs): "Volem una barrera del 3% de vot per entrar al Congrés"

El candidat per Girona considera inacceptable que el govern d'Espanya "quedi en mans d'aquells partits que vulneren la llibertat, la igualtat i la unió dels espanyols"

16.04.2019 | 18:47
Amelló s'ha trobat amb la confraria de pescadors de Roses

El cap de llista de Ciutadans al Congrés dels Diputats per Girona, Héctor Amelló, ha anunciat aquesta tarda que Ciutadans impulsarà que es creï una barrera electoral que exigeixi "el tres per cent de vot nacional perquè un partit pugui tenir representació al Congrés". Ho ha comentat aquesta tarda en una reunió mantinguda amb afiliats i simpatitzants de Roses. Amelló ha recordat que el 6 i 7 de setembre de 2017 "es va donar un cop a la democràcia a Catalunya i no pot ser que el govern d'Espanya quedi en mans dels separatistes i que Sánchez busqui el suport d'aquells partits que vulneren els drets i llibertats dels ciutadans de Catalunya".

El candidat taronja també ha considerat "intolerable que les persones fugides de la justícia puguin rebre diners públics o presentar-se a les eleccions" i per això també ha assegurat que des de Ciutadans "impedirem que les persones que estan fora de la justícia puguin presentar-se a les eleccions". "No pot ser que el govern d'Espanya i 47 milions d'espanyols quedin en mans d'aquells partits que vulneren la llibertat, la igualtat i la unió de tots els espanyols" ha afegit.

Amelló ha mantingut també una trobada sectorial amb els representants de la confraria de pescadors de Roses per a abordar la situació del sector a la província.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent