15 de abril de 2019
15.04.2019
Roses

Roses acull un Màster de Salvament Marítim amb 30 equips alemanys

Les activitats s'organitzen en format de competició entre els diferents grups participants i també a nivell individual

15.04.2019 | 09:42
La recepció dels experts alemnays en Salvament Marítim.

Ahir diumenge, va tenir lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Roses, una recepció per donar la benvinguda als participants del Màster de Salvament Marítim DLRG, que se celebra a Roses per vuitè any consecutiu amb la presència d'una trentena d'equips alemanys.

El regidor de l'Ajuntament de Roses, Juan M Fernandez, va ser l'encarregat de portar a terme aquest acte, durant el qual a més de donar-los la benvinguda i desitjar-los una bona estada a Roses i uns bons resultats esportius, també va agrair a l'organització l'elecció de Roses per a la celebració d'aquesta competició, per vuitena vegada consecutiva.

Més de 30 equips i 200 participants d'arreu d'Alemanya i de la DLRG (Deutsche Lebens-Rettungs-Gesllschaft), participen al llarg d'aquesta setmana en aquest màster de salvament, que té lloc a la platja de Sta Margarida de Roses. La competició consisteix en una trobada internacional de grups de salvament aquàtic de platges, principalment format per grups alemanys pertanyents a la federació de salvament i socorrisme Deutsche Lebens-Rettungs-Gesllschaft.

Com en les edicions anteriors, el vuitè màster consistirà en la realització d'activitats pròpies de les disciplines del salvament aquàtic, com per exemple velocitat de natació amb o sense mitjans auxiliars (tables, caiacs, etc.), resistència, força d'arrossegament de cossos inerts, etc. Les activitats s'organitzen en format de competició entre els diferents grups participants i també a nivell individual, i es qualifiquen per punts i categories.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent