Gent del Poble de Roses ha presentat, aquest diumenge al vespre, a les dues persones que ocuparan els números 4 i 5 de la llista que encapçala Fèlix Llorens. es tracta de Mònica Lucena i Kate Garcia, "dues dones compromeses amb el nostre municipi i que ens aportaran els seus coneixements en diferents àmbits. Dues peces claus per al nostre projecte de cara als propers comicis municipals".

Kate Garcia és mare de dos fills, nascuda a Linares i rosinca d'adopció, ja que viu a Roses d'ençà que tenia 9 anys. La seva dedicació en l'àmbit social l'ha portat a ser membre en diferents associacions i a participar en el Grup de Teatre de Roses, així com a monitora a casals. Kate està formada com a tècnic comptable i actualment incrementa la seva formació com a especialista en Gestió de Recursos Humans.

Mònica Lucena va néixer en una família amb una gran inquietud artística, fet que la va portar a introduir-se en el món de l'art des de ben joveneta, actualment la Mònica és cantant, ballarina i directora artística de l'Orquestra Costa Brava. Durant la seva carrera artística ha format part de diferents companyies de dansa, Actualment dirigeix l'Escola de dansa de Mònica Lucena a Roses i Figueres, on la seva màxima il·lusió se centra en la creació de futures artistes, recolzada per un magnífic equip de professors.