«Fem poble, per la gent». Aquest és el nou lema amb el qual es presenta a les eleccions municipals de maig el grup MÉS per Llançà, coalició municipalista que va sorgir a mitjans de febrer arran del pacte entre MES (Moviment d'Esquerres) i UiPM (Unió i Progrés Municipal).

El partit està format per persones de diferents àmbits, algunes d'elles col·laboradores actives en diferents associacions locals. L'encapçala Alícia Borràs, acompanyada de «tot un equip de persones valentes», tal i com les descriu ella mateixa.

«MÉS per Llançà té la intenció de presentar un programa concís i amb objectius reals, sense caure en promeses impossibles, tenint molta cura amb el pressupost municipal per no provocar un endeutament innecessari», asseguren els representants de la coalició, i hi afegeixen: «Volem dedicar-nos principalment a les necessitats del poble de Llançà, incidint en alguns aspectes com l'atenció a les persones grans o a la recerca d'oportunitats laborals pels joves».

Els membres d'aquesta candidatura expliquen que també els preocupen àmbits municipals relacionats amb la neteja, l'incivisme i el manteniment de les infraestructures. «Potenciar Llançà com a destí turístic preferent i convertir-lo en un dels municipis sostenibles del país és també un altre dels objectius primordials», anoten.

MÉS per Llançà farà la seva presentació i començarà a avançar el seu programa el divendres 26 d'abril a la Casa de Cultura de Llançà i comptarà amb la presència d'alguns dirigents d'UPM.