12 de abril de 2019
12.04.2019
ELECCIONS GENERALS

Amelló (Cs) critica «l'ús del patrimoni històric» per l'estelada de Tossa de Mar

El candidat al Congrés per Girona exigeix el compliment de la llei de patrimoni i reivindica que els béns històrics i culturals estiguin al servei de tots els ciutadans «sense exclusió»

12.04.2019 | 17:15
Amelló al centre i el candidat al Senat, Bernat Doria a la dreta

"No pot ser que el separatisme usi el patrimoni històric nacional com aparador publicitari de les seves idees polítiques". Així ho ha manifestat el cap de llista de Ciutadans al Congrés dels Diputats per Girona, Héctor Amelló, en una visita al castell de Tossa de Mar, la torre principal del qual està presidida per una estelada.

Amelló ha recordat que les lleis de patrimoni estatal i autonòmica "impedeixen expressament l'ús del patrimoni com a suport publicitari", per aquesta raó ha exigit la necessitat de fer complir la llei en aquest sentit a fi que tots els béns històrics i culturals estiguin al servei de tots els ciutadans "sense exclusió", segons informa un comunicat de la candidatura.

El candidat taronja ha recordat que poblacions com Tossa de Mar, són rellevants a nivell patrimonial i alhora són un reclam turístic "i una font de riquesa indiscutible que exigeixen, encara més, preservar el seu valor històric i cultural sense interferències ideològiques ni tractar de reescriure la història".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent